FAQ:

Jag blir utloggad hela tiden.
Vanligaste orsaken till detta fel är att man har Cookies avstängda. Detta aktiverar man under inställningar i sin browser.

Måste man vara VIP för att kunna skicka och svara på brev på den här sidan?
Alla som söker tjejer måste vara VIP. Klicka på knappen Bli VIP.

Kan jag spärra folk att skriva till mig?
Ja, när du öppnar ett brev från en person du INTE vill ha mer kontakt med, klicka på IGNORERA knappen över meddelandet, då slipper du få mer meddelanden från denna person.

Det är en person som skriver dumma saker om mig på sin sida
Det är helt förbjudet, tipsa admin inne på sidan så tar vi bort detta och varna personen i fråga, ev raderar kontot.

Varför har mina poäng försvunnit?
Tävlingen börjar om den 1:a varje månad. Samtliga toplistor och poäng raderas vid midnatt vid ny månad.

Hur byter jag ålder?
Klicka på Mitt medlemskap så hittar du uppgifter om detta

Hur skrev fel kön, hur ändrar jag det?
Skriv internt till admin så fixar vi det åt dig, eller varför inte skicka in en bild, när märker vi det direkt när vi godkänner bilder.

Jag kan inte se alla videoklipp?
Jag kan själv bara se ca 70% av alla olika videoformat som folk skickar upp, beror på vilken typ av pluggin jag har i min dator och vilken typ av videoformat folk skickat in, det kan även vara så ialla att folk skickat in något man INTE alls kan titta på.

Jag kan inte se bilder på folk?
Fick detta tips och det ser ut att funka. PROBLEM ATT SE BILDER??? Tjena kan tipsa om att jag hade samma problem…. Det berodde på att jag hade Mcaffe internetsuite 8.0 där det finns en modul som heter privacy service, när den var igång så såg jag inga bilder alternativt 2 av 24st, men när jag disablade den då funkade allt som vanligt, hade samma problem oavsett läsare, prövade på IE,Mozilla, Firefox och Opera. jag tyckte det vart trist att disabla den varje gång jag startade om datorn så det slutade med att jag ominstallerade Mcaffe och valde bort att installera “Privacy service” sen dess ser jag alla underbara kvinnor / män klockrent…

Varför kommer inte mina bilder upp på sidan?
Admin tittar igenom samtliga bilder före publicering. Kommer inte bilderna upp på en gång beror det på att vi har mycket att göra. Det kan ta allt från en minut till 24 timmar för bilderna att bli godkända. Admin censurerar och slänger bilder av för dålig kvalitet och de vi finner opassande. Här på sidan har alla bilder föreställande sig själva. Admins ord är lag.

Varför sparas inte mina mail jag skickar till andra medlemmar i sent?
Välj ”save in sent” när du skickar ett svar så kommer det sparas i sent katalogen.